Konečně máme otevřeno i pro vás!

Obchůdek Chytré hračky Pro piďany

Když se spojí dvě různé energie, které se dokáží doplňovat a povzbuzovat, mohou vzniknout opravdu zajímavé projekty - i takové, o kterých si myslíte, že není možné zrealizovat. Téměř bez rozpočtu, s hlavou plnou nápadů, s velkou chutí a elánem se nám povedlo společně s (teď už mohu i směle napsat - s kolegyní) Adélkou z Propidany.cz přetvořit během dvou měsíců naší původní kancelář na obchůdek, kam můžeme už směle pozvat i vás všechny.

Žádná překážka nebyla až tak velká, aby nás dokázala zastavit!

Naše kancelář a od 13. 9. 2021 i obchod, je totiž součástí historického objektu z roku 1720. Původní hostinec, který stojí na jedné z původních obchodních kižovatek mezi Horními Počernicemi, Jenštejnem a Vinoří v Radonicích u Prahy, okouzil i televizní štáby při nátačení několika dílů pořadu Bakálaři. Dokonce i filmový režisér Karel Kachyňa využil historické prostory k několika scénám v seriálu Vlak dětství a naděje. Prostory tedy krásné, ale také staré a samé překvapení. :) Kompletní rekonstrukce nebyla pro nás reálná. Zároveň jsme nechtěli opouštět prostory, ke kterým jsme si za ty roky vybudovali vřelý vztah jakožto i k majitelům objektu, kteří nám v mnohém vycházejí vstříc. Rozhodli jsme se tedy, že dokonalé nedokonalosti přiznáme, že se za ně nebudeme stydět a že je odhalíme i vám. Téměř tři měsíce od doby, co jsme si s Adélkou plácly - jsme stěhovaly, vyklízely, malovaly, budovaly, stavěly, vymýšlely, vyráběly - společně se čtyřmi dětmi v zádech, za podpory našich mužů (bez kterých by nebyl ani nábytek, ani káva :).

Představa byla jasná

Chtěly jsme prostor přetvořit na obchůdek, který bude milý, sympatický a uvolněný. Kde děti budou mít své zázemí. Kde si svůj den můžete zpříjemnit dobrou kávou s sebou. Kde si můžete prohlédnout Chytré hračky nebo bazárkové oblečení a popovídat si s námi. Kde vás zkrátka vždy rádi uvidíme. Jestli se nám povedlo nebo ne? Navštivte nás a dejte nám vědět - za každou zpětnou vazbu budeme rádi a vezmeme si jí k srdci.

Co v obchůdku můžete najít:

  • Vzdělávací a didatické hračky a pomůcky
  • Bazárkové oblečení a boty pro děti
  • Bazárkové hračky - Vracíme totiž hračkám život a vracíme je stále do oběhu
  • Koutek pro děti, kde si děti mohou vyzkoušet některé z hraček z naší nabídky
  • Uvaříme Vám Dobrou kávu s sebou
  • Zároveň sloužíme jako výdejní místo Zásilkovny

Kde nás najdete?

Ligasova 29, Radonice, Praha - východ, 250 73

Každý všední den od 10:00-18:00

Obchůdek Chytré hračky Pro Piďany na mapě