Rozšířili jsme naši nabídku od jedinečné americké značky GuideCraft!

Ve společnosti GuideCraft věří, stejně jako my, že každé dítě má jedinečný potenciál a schopnosti, které je třeba aktivně rozvíjet. Jejich designéři proto spolupracují se světově uznávanými pedagogy, odborníky z oboru i rodiči, aby vytvořili promyšlené produkty, které jsou inspirovány přírodou, uměním a přístupem montessori. Jejich produkty jsou tak opravdu jedinečné a obohacují životy dětí tím, že jim do nich přináší kreativní, radostné a smysluplné okamžiky.

Prohlédněte si jejich krásné senzorické oblázky z přírodního dřeva, které jsou opatřené speciální texturou na trénování jemné, hmatové a balanční motoriky. Tato sada 10 různě tvarovaných kousků je dokonalým spojením přírody a učení. Pokud se vašim dětem stýská po letních procházkách v lese, kde si mohou osahat každý lísteček, dřevíčko, broučka... tak z přírodní vkládacího pexesa Hmatej a najdi budou nadšené! Nebo se ponořte do světa kreativity při skládání dřevěných zvířátek na originální kovové patentky a nechejte děti zábavným způsobem rozvíjet své logické myšlení, fantazii i koordinaci rukou a očí.

A co je nejlepší? Vše je vyrobeno z kvalitního a ekologicky šetrného dřeva, takže si můžete být jisti, že si vaše děti hrají s bezpečnou a udržitelnou hračkou.